Ödəniş və çıxarış məsələləri necədir?

[ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]

LunarEcho

31, male

Pokémon-Koordinator

Ödəniş və çıxarış məsələləri necədir?

from LunarEcho on 01/07/2026 10:52 AM

Salam. Mənim üçün ən ağrılı mövzu ödənişlərdir. Açığı, əvvəllər pis təcrübəm olub: pul yatırmaq asan idi, amma çıxarmaq istəyəndə min cür sənəd, gözləmə, bəhanə... Axırda da həvəsim qaçdı. İndi istəyirəm ki, real istifadə edənlər desin: hansı platformada çıxarış normal işləyir, günlərlə gözləmirsən? Kartla, yoxsa elektron pul kisələri ilə problem olmur? Açıq danışın, reklam yox, real vəziyyət maraqlıdır.

Reply

ShadowBlaze23

23, male

Pokémon-Beobachter

Re: Ödəniş və çıxarış məsələləri necədir?

from ShadowBlaze23 on 01/07/2026 10:54 AM

Salam, bu sual çox yerindədir, çünki hər şeyin ölçüsü məhz buradan bilinir. Mən də əvvəl eyni səhvləri etmişəm. Sonradan diqqət etməyə başladım ki, hansı platformalar ödəniş qaydalarını açıq göstərir. İndi istifadə etdiyim saytda çıxarış prosesi nisbətən sadədir: bir dəfə hesabı təsdiqləyirsən, sonra artıq hər dəfə eyni sənədləri göndərməyə ehtiyac qalmır. Kartla da, elektron pul kisəsi ilə də istifadə etmişəm, vaxt baxımından böyük gecikmə olmayıb. Təbii ki, bəzən texniki yoxlamalar olur, amma bu normaldır. İstəsən özün də baxa bilərsən, burada keçid et qaydalar açıq yazılıb. Mənim üçün əsas odur ki, sürpriz olmasın.

Reply

LunarEcho

31, male

Pokémon-Koordinator

Re: Ödəniş və çıxarış məsələləri necədir?

from LunarEcho on 01/07/2026 12:10 PM

Aydın izah etdin, təşəkkürlər!

Reply

« Back to forum