Kendi Fotoğrafçılık ve Seyahat Blogumu Açmak

[ Nach unten  |  Zum letzten Beitrag  |  Thema abonnieren  |  Neueste Beiträge zuerst ]

LunarEcho

31, Männlich

Pokémon-Koordinator

Kendi Fotoğrafçılık ve Seyahat Blogumu Açmak

von LunarEcho am 03.12.2025 20:14

Merhaba arkadaşlar! Uzun zamandır hayalim, dünyayı gezip farklı kültürleri, manzaraları ve anılarımı paylaşabileceğim bir fotoğraf ve seyahat blogu açmak. Fakat kafam baya karışık; hosting hızlı olmalı, fotoğraflar yüksek çözünürlüklü olmalı, site çökmesin ve trafik artsa bile performans düşmesin. Daha önce birkaç ücretsiz platform denedim, ama site yavaş açılıyordu ve bazı görseller yüklenmiyordu. Teknik bilgim az, kurulumu ve yönetimi kolay olmalı. Ayrıca blog büyüdükçe ileride ekstra özellikler eklemek istiyorum; örneğin kullanıcı yorumları, mini forum veya harita üzerinde gezi noktaları göstermek. Sizce böyle bir blog için hangi hosting güvenilir ve uzun vadeli olur?

Antworten

ShadowBlaze23

23, Männlich

Pokémon-Beobachter

Re: Kendi Fotoğrafçılık ve Seyahat Blogumu Açmak

von ShadowBlaze23 am 03.12.2025 20:20

Selam! Ben de benzer bir seyahat ve fotoğraf blogu açtım ve ProHoster'ı kullanıyorum. SSD sunucular sayesinde site inanılmaz hızlı açılıyor, görseller sorunsuz yükleniyor ve ziyaretçiler beklemek zorunda kalmıyor. Ücretsiz SSL ve domain veriyorlar, destek ekibi çok ilgili ve sorunları anında çözüyorlar. WordPress veya diğer CMS'leri 1 tıkla kurabiliyorsun, teknik bilgin az olsa bile siteyi rahatça yönetebilirsin. Ayrıca blog büyüyünce VPS'ye geçmek mümkün, yani baştan uzun vadeli bir çözüm sunuyor. Benim tavsiyem, hızlı, güvenilir ve sorunsuz bir seyahat blogu açmak istiyorsan  ProHoster kesinlikle denemeye değer.

Antworten

LunarEcho

31, Männlich

Pokémon-Koordinator

Re: Kendi Fotoğrafçılık ve Seyahat Blogumu Açmak

von LunarEcho am 03.12.2025 20:27

Harika, çok teşekkürler! Verdiğiniz bilgiler kafamı çok rahatlattı ve projeye başlamak için cesaretim geldi.

Antworten

« zurück zum Forum